Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag åkte ut på en Kayakresa längs Mälaren med några gamla kompisar. Versmått 18x8


Lidande i skyn med diamanter.

Hur blir det med tomheten om det inte finns någon att tala den.

Tathagata, en dikt om den kvarvarande resten i försvinnandet.

Ideologiska apprater i förnedringens återuppspel.

Stackars människor att koka sig, instängda i deras eget hem.

Även om solen skulle stiga i öst har den älskade en väg.

Och så då som brodern i Kärleken,
för honom bort från slaktplatsen.

Där skallen slogs mot sten för att förneka och hata okunskapen.

Han varken lyfter eller sänker honom då han påminner honom




Bunden vers (Annat versmått) av Marcus B
Läst 178 gånger
Publicerad 2020-08-31 14:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Marcus B
Marcus B