Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Gränsen mellan sommar och höst

Stranden ligger öde i gryningen 

Bär på rester av sommarens värme

Hör stilla vågor klucka mot land

Viskar om gårdagens strandlekar

Som blandas med morgonens klara luft

I gränsen mellan sommar och höst

Där gårdagens minnen förenas

Med morgondagens förväntningar

I fridfullt samspel mellan gulnade löv

Och glittrande solstrålar 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 122 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-01 07:00



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Sista meningen sammanfattar årstiders samspel och övergångar. Fint.
2020-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP