Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sökande

Jag sökte
Någon att leva för
Någon som kunde
Samla upp
Skärvorna
Av mig
Var gång
Jag sprack
Utan att skära sig
På flisorna
Av mitt hjärta
Jag sökte någon
Att leva för
Men han bad mig
Leva med honom
I stället




Fri vers av Knastroll VIP
Läst 426 gånger
Publicerad 2006-07-13 21:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Knastroll
Knastroll VIP