Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flyg tysta nattväsen flyg

Flyg högt flyg lågt

Du tysta väsen av natten

In och ut ur drömmarna du far

Med dina fladdrande vingar

Fulla av stoft från gamla minnen

Vi bär längst bak i våra hjärtan

 

Ty i sömnen kan vi möta dem

Vi i livet saknar som mest

Så fortsätt flyga för oss

I nattens mörka timmar

Och ge oss glimtar från det som var

För att stilla vår saknad en smula




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 114 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-02 09:25



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
En vacker text om längtan att kunna känna närhet av dom som saknas!
2020-09-02

  Kajan VIP
Berörande och mjukt, med nattkänsla inte bara genom orden.
2020-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP