Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagarna i frid

 

kommit över. Förbi. 

lyfter språket i en pirrande föraning 

såpade var trägolven 

 

Du kommer alltid in. Nog faan att jag 

varje dag undrar om jag gör det hos dig. 

Skiter i borgerlighet och ringar. 

 

små ögonblick har livet stått blixt still. 

Vi kan vira hur mycket attribut runt vår 

bädd av själens starkaste byggstenar 


[som helst ] ingenting kan tvätta rent 

ingen kan. Inget kan. 

Dansar ansvaret lika förföriskt som vi 

 

samlade ihop sinnena i fack till för folket 

 

Det var en underbart kluven tid. Min 

inre tidvisare pekar på något slags 

vidunderligt under 

om och om igen. Om och om igen lever 

jag som den kloke allt mer stilla 

 

acceptansen prövar mig men hennes 

svettlukt kan på sekunderar 

 

det gula blicken våra flätade händer 

 

som då är nu

 




Fri vers av smultronbergen VIP
Läst 97 gånger
Publicerad 2020-08-31 23:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

smultronbergen
smultronbergen VIP