Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Eftermiddag


eftermiddagslur
elden får fart av fladdret
av lövskuggor




Bunden vers (Haiku) av Gunwale VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-01 00:40



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
Föreställer mig hur någon far upp för att svara i telefon = luren ...

... ur drömmens sköna lövsus, som stungen av ljuslågor?!

2020-09-02

  Annie b'larsson VIP
Vinden drar genom trädens lövverk, tecknar sig som fladdrande eldsflammor..
2020-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Gunwale
Gunwale VIP