Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stadium i ett medvetande

Tro hopp tårar
Önskan lögner krossad framtid
I lögnen bor sanningen
Eller var det tvärtom?
Vem sa? Du sa? Jag var?
Eld regn tystnad
Liv död mitt emellan
Jag vet det andra inte ser
Jag ser döden i vitögat
Varje dag minut sekund
Rädsla lycka skratt
Ensamhet tvåsamhet
Vem vet
Vem ber
Jag är den du inte ser
Den som aldrig ber
Han som inte finns
I minnet mer
Fri är ett stort ord
Fri är ett steg mot slutet
Bara där och då
Släpps själen fri.




Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 77 gånger
Publicerad 2020-09-01 02:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP