Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I nattens sena timma...


Fladdrande
i lampans sken
fjäril du som
dras mot ljuset

Fjärran verkar
sömnen flytt
för en som
ännu inte fått
en blund

Vars ögon dras
mot månens
rund

Som färgar bleka
kinden röd
och skänker
himmelen sin glöd

I nattens sena
timma




































Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 143 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-01 02:35



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Skönhet i varje rad!
2020-09-01

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Vackra strofer!
2020-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP