Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bra för mig.

Ur mörkret stiger dimman
En dimma likt
En dvala
Liksom ett vakum
Och där och precist exakt då
Ska beslutet tas

Elden falnar
Om den inte ombesörjs
Mer ved
Liksom det inre inom oss
Behöver bränsle

Att leva är att vara modig
Att våga
Våga möta varje natt
Våga möta de svarta marorna
Som lever och gror
I det förgiftade huvudet

Jag tänker inte längre
Se på
Inte blunda för vad
Det förgängliga livet är
Det hopplösa ältandet
Som förtär
Som bryter ner och förgör

Jag ska vara bra
För mig
Vara den som är rädd om
Mig
Ingen annan kan fylla det
Svarta tomrum jag bär
Det där värkande
Bultande
Ilande

Jag ska ta mig ur det här.





Fri vers (Fri form) av Nicke Pistol VIP
Läst 95 gånger
Publicerad 2020-09-01 02:41



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Nicke Pistol
Nicke Pistol VIP