Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mitt hårda jobb är gjort, nu är det dags att Leva.


Sen blomning

Gräver och sliter. Lossar på rötter. Jorden under mina fötter känns instabil. Ett dovt mullrande hörs när ogräset ger vika för mina krafter. Luften dallrar av dimman från den rasande jorden. Det är först svårt att se resultatet men jag känner i alla mina lager att, nu. Nu är det dags. Marken är rensad, jorden känns ren. Nu vill jag så de goda fröer jag fått med mig, som alltför länge legat i vila. Stolt vill jag se dem växa, frodas och sent omsider blomma. Ja, nu vill Livet levas.




Fri vers av pappapoetdotter
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-01 03:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

pappapoetdotter
pappapoetdotter