Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glöggvarning!

Kylan är bister, och jag får god lust att recitera Viktor Rydbergs dikt .




Bunden vers av Mim
Läst 151 gånger
Publicerad 2020-09-01 03:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim