Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nu är sköna sommaren slut slut


Nu är sköna sommar’n slut slut
Vi har höst på lut på lut lut
Se’n är glada julen här här
Med små klappar och besvär svär

Nog är jul en väldigt kul en
Se’n så kommer Påsken den den
Efter femtio kommer Pingsten
Då är sommar’n här igen gen

Tiden går så himla fort fort
Den år kort så väldig kort kort
Och blir kortare vart år år
År som bara går går går

I raketfart tiden svann svann
Och vad var det som vi hann
Mellan barnbidrag och pension
Då vi skulle tjänat en biljon




Bunden vers (Rim) av Gunnar Barkenhammar
Läst 130 gånger
Publicerad 2020-09-01 09:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gunnar Barkenhammar
Gunnar Barkenhammar