Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Seså gaska upp dig manar helige Padre Pio....


Pino Pinete!

Jag är såld

magen manar

ät för böveln

fastnade i halsen,

var är min poesi

magen manar

Spotify flyr mig

endast Dan Andersson

Duger,

inte så illa!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 131 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-01 09:31



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
"inte så illa!"
2020-09-12

  Marita Ohlquist VIP
Bra skrivet om poesins betydelse för att känna lugn och ro!
2020-09-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Rätt satsat! Dan Andersson är en fantastisk poet!
2020-09-01

    Lena Staaf VIP
Kulturen är ett sätt att må bättre. Dan Andetsson är underbar!
Fina ord av dig.
2020-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy