Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

• Anemone 2



Prydnad

Jag gned oljelampan,
och anden steg upp
och frågade
vad jag önskar,
och jag svarade Allt,
och anden sa
att du finns.


*
Dikten uppläst


Logotype för Poeten Salvador
Mål & mening

LÄS -Poesi är tät-




Fri vers av Poeten Salvador VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-10 17:58



Bookmark and Share


    ej medlem längre
ah, nu fattar jag! =)
vackert.
ja,
kärleken är allt.

"love sees all
but does not mind".
2020-09-11

  Kaptenlöjtnant
Den var bra
2020-09-10
  > Nästa text
< Föregående

Poeten Salvador
Poeten Salvador VIP