Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blågrå ögon

Blågrå ögon fulla av smuts

Blinkar förtvivlat mot ljuset

Söker en fast punkt att fästa blicken vid

Något att klamra sig fast vid

När stormen viner i själens inre

Söker en vinge att hålla fast i

Som kan sopa smutsen ur ögonen

Så att blicken åter blir klar

Gråblå ögon fulla av längtan

Blundar en stund för att söka frid

I allt som svider och bränner




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 130 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-03 07:45



Bookmark and Share


  den nakna poeten
vackert Bravo !

2020-09-10

  Marita Ohlquist VIP
Berörande, vemodigt och längtansfullt om att söka lugn och harmoni!
2020-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP