Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordspråksvariationer

Ofta bra men sällan bäst.

Kossa bra men hellre häst.

Kofta av men sällan väst.

Den som drar alla över en Kant blir sällan filosof.

Det dunkelt sagda är ofta av en politiker.

Upp från en stol och vilse som en pannkaka.

Allt var bättre förr, även historieskrivningen.

 

 

 

 

 




Övriga genrer (Aforism) av Algotezza VIP
Läst 331 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-09-01 13:24



Bookmark and Share


  Flicis VIP
Väldig roligt - tror jag ska bokmärka detta också
2020-09-02

    GRS5211
Detta var riktigt bra.
2020-09-02

  lodjuret/seglare VIP
Sju laskar i en laskask, bättre en fågel i skogen än i fickan fem femmor... upps kattade verkligen bjudningen med hela handen, råkakor till teet?
2020-09-01

  SatansSon VIP
en bra bagatell.
2020-09-01
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP