Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

.

han är inget
arrangemang
min älskade är
ett porträtt intravenös
själsnäring skygg
och mörk, upphöjd
fyller han mitt mest
osynligaste det jag
gömt undan allt jag
lagrat han är
det mest stilla
jag skådat





























Fri vers av kriya
Läst 302 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2020-09-01 20:46



Bookmark and Share


  filosofian
Vacker skildring.
2020-09-05

  Emanuel Sigridsson VIP
Varför följer jag Kriya? Läs slutet av poemet, från; det jag ... så förstår ni. Det här är poesi.
2020-09-05
  > Nästa text
< Föregående

kriya
kriya

Senast publicerade
.
.
.
.

.
.
.
* Se alla