Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Falken Flyger 11


Vilse i pannkakan

 

 

Så här i Coronatider säger sig Kollektivtrafiken i Stockholm ha tappat var 3:e passagerare!

Vart då någonstans ???

 

 

EvelynFalkMöller
Ur samlingen
Falken Flyger/Falken Flyger Igen

 

 




Övriga genrer av Evelyn Falk Möller VIP
Läst 307 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-09-01 20:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Evelyn Falk Möller
Evelyn Falk Möller VIP