Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Tror inte du förstår

I min värld ser allt ut
som rosa fantasi
sträcker ut en skadad hand
når nästan ända fram

sockervadd mot min tunga
smälter bort
som vilket minne som helst
en gammal piska
mot min hud
plastkirurger kan dölja
verkligheten

jag har ju mitt rosa fluff

någon annan
vem som helst
dyker in i min värld
av fluffiga kuddar
blåsbubbelregn
bland vackra ord
min rosa fantasi




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-08 00:38



Bookmark and Share


  SatansSon
jag kommer att bli opererad i magen. har en tumör bakom tolvfingertarmen. fan.
2020-09-08
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP