Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag tänkte ringa dig idag

Idag låste jag mig ute
Både husnyckel och ladugårdsnyckel
Blev kvar i ladugården.

Det var inte helt lätt
Att komma in där igen
Men när jag väl kommit in
Tog jag mina nycklar och gick hem.

Satte mig i soffan
Tog upp telefonen för att ringa dig
Berätta hur klantig jag varit
Som du skulle skratta åt mig tänkte jag

Så slog det mig plötsligt
Idag är det 5 veckor sen du dog

Sakta la jag ifrån mig telefonen




Fri vers av Muppetto
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-02 00:48



Bookmark and Share


    Muppetto
När jag skrev den här texten om min mamma mitt i natten 5 veckor efter att hon dog visste jag inte att när jag vaknade dagen efter skulle min morbror också vara borta.
2020-12-13
  > Nästa text
< Föregående

Muppetto