Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I stillhetens tecken





Får så mycket tankar
plats som inte finns
någon annanstans.























@@@sefarge@@@








Fri vers av Sefarge VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-09-02 06:35



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Så kan det vara!
2020-09-02

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Precis så!
2020-09-02

  Scarlett Miryam VIP
Men fort ska det gå, fort... "annars är du inte kreativ"
(Pytt! Dumheter.)
2020-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP