Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fettot

Mitt skelett
Bärande, skyddande
Fettet
Böljande, tröstande
Ett dämpat vrål
Som alkohol




Fri vers av Lehva VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2020-09-02 07:28



Bookmark and Share


    Asta Kass
Du skriver så jävla bra! Tycker det är häftigt att du alltid lyckas säga så mycket på så få rader <3
2020-12-04

  Anya VIP
Mycket bra på få rader. Jaa för vissa är maten ångestdämpande...precis som alkohol för andra.
En text med mycket empati.
2020-09-06

    Elisabeth Nilsson VIP
Mycket bra och tänkvärt skriftat! Förstår till fullo hur du tänker.
2020-09-02

  Annie b'larsson VIP
Som en av vår tids största musik- och textförfattare säger i en rad:
"What ever get's you throught the night, it's alright it's alright".
John Lennon
Det väsentliga för mig är, att han lyfter bort skammen och skulden.
2020-09-02

  Marita Ohlquist VIP
Bra och tankeväckande text om kroppen!
Det positiva med att äta är att det har en lugnande påverkan, men får negativa konsekvenser om det blir för mycket.
2020-09-02

    Lena Staaf VIP
Kroppen som skydd och tröst och barlast.
2020-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Lehva
Lehva VIP