Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kosmetika



Kan mera,kamouflera bena
Innan det är försent

När den svarta strumpbyxan
Har försvunnit i morgonrusningen

Radion står på
Med dagens eko

Som talar om gamla nyheter
Nu igen. ..

Och ungen står och skriker
i hallen för att stöveln inte
vill gå in.

Det är då den slita vardagen
slår till

Efter helgens Vinspill.








Fri vers av Sefarge VIP
Läst 107 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-09-02 07:44



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra skriftat om trista vardagsbestyr!
2020-09-02

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Vardagen tar oss på bar gärning!
2020-09-02

    Lena Staaf VIP
Här fångar du den trista känslan när måndagen sipprar in.
2020-09-02

  Kungskobran VIP
Fint om vardags besvären
2020-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP