Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klä av dig naken



Kärleken är väl ingen knut
som bara ska knytas.

Utan en tid där våra tankar
och kyssar ska bytas.



När olikheter möts liksom när
vatten möter land.

Där bildas kärleken eller bara
en vacker strand.



Vill du älska innan allt är borta
och evigt förbi.

Gå ner till stranden klä av dig naken
och hoppa i.



Om man vänder på det hela lite kryptiskt
så blir det som så.

Att jag väntar för evigt nere vid den brygga
som har nummer 22.




Fri vers av Whero
Läst 255 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2020-09-02 09:51



Bookmark and Share


  Monica Lindgren

Är det iskalla vattnet en metafor för kärleken. En djupsinnig dikt.
2021-04-21

  Eponine
Älskar den! Vackert, klokt, lite roligt och ja, kryptiskt, gav mig inre bilder av ett möte vid brygga 22 :)
2020-10-06

  Mona Nordkvist VIP
Kan inte låta bli att le åt din underfundiga text. :)
2020-10-05

  Maiah VIP
Älskar denna allvar, bilder på kärlekens och naturens starka krafter i förening.. men bara du kryddar med humor på ditt eget sätt... skrattar varje gång
2020-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Whero
Whero