Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Mitt bättre och mitt sämre jag




Mitt bättre jag
vill stå upp
och möta andra som de är
inte vad de har varit

misslyckas ibland

mitt sämre jag
sätter krokben
och jag faller




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 232 gånger och applåderad av 18 personer
Publicerad 2020-09-02 12:45



Bookmark and Share


  Olof Lagerhorn VIP
Insiktsfulla ord om hur
vi möts i nuet, och
samtidigt, bär med oss
våra erfarenheter och
komplexitet.
2020-09-04

  överlevaren VIP
Även den bästa kan slå knut på sig själv och tappa fotfästet utan att det är fel på balansen...

2020-09-03

  Respons VIP
Insiktsfullt!
2020-09-03

  Niliboy
Klurigt å man hoppas. Med Frälsarn runt hörnet garderar man sig å ibland infinner sig bönen!
2020-09-03

  Nils-Robert
Jag tror du bara har ett Bra jag. Jag vill tro det i alla fall
2020-09-03

  Magica VIP
Inte lätt. Saker har kanske en orsak bakom vissa (be)mötande med. Då kan det enda rätta vara att inte engagera sig i personer som faktiskt ger felsignaler. Lite så tänker jag. Magkänslan finns av en orsak.
2020-09-02

  Blomma-Stjärna VIP
Tänkvärda ord
också det att man faller
på eget (krok-)ben
2020-09-02

  Kajan VIP
Den ständiga kampen skildrar du så bra här.
2020-09-02

    Elisabeth Nilsson VIP
Fina metaforer i din dikt! Att misslyckas ibland är mänskligt.
2020-09-02

  lila fjäderblomman VIP
Väldigt bra Marita!
2020-09-02

  bibbi ahrnstedt
Mycket väl tänkt och att möta andra som de är kan vara svårt
2020-09-02

  Lottie Ålhed VIP
Det motsatta i varje individ Fin dikt!
2020-09-02

  Sparvögat VIP
Svårt att ställa om sig när människor förändras.
Men om viljan är god finns en väg framåt...

2020-09-02

  Maria Sundelin VIP
Om vi inte misslyckas ibland kan vi inte lära oss något nytt
Kramar
2020-09-02

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Fint, klokt och insiktsfullt! Så bra skrivet!
2020-09-02

    ej medlem längre
Vilken levande och talande metafor! Ingen väg går spikrakt framåt.
2020-09-02

  Öknens Ros VIP
Den inre kampen om vad viljan vill.
2020-09-02

  Feliaxel VIP
Svårt ibland detta
2020-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP