Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sätt igång & handla sluta babbla tomma ord

Hur länge till måste landet sjunka ner
innan styrande börjar göra något radikalt?
det blir ju bara otäckare för varje dag
rent ut sagt mycket skrämmande
människor lever under ständig oro
gnager i själens rum & ökar på ångesten
rädslan är stor för att bli attackerad utav
våldspersoner eller rånad på värdesaker
den svenska tryggheten är som borta med vinden
säkerheten är så dålig att man häpnar
man får för det mesta klara sig på egen hand
tala om att vara utsatt i sitt eget lilla land
det är inte klokt det som pågår här
dårskapernas lista hemska händelser bär
ingen kan längre blunda eller hålla för öronen
ignorera utvecklingens kaosfyllda tid
den är en sann verklighet & påverkar oss alla
så vad väntar ni på ni som har största ansvaret?
sätt igång & handla sluta babbla tomma ord
ni måste agera mera på svenska jord
förödelsen är enorm, så ock kraven på er
vi som älskar & bryr oss om vårt fosterland
känner oss kränkta, över vad som sker
men vi ger inte upp kampen för att rädda
det bästa är att vi blir bara fler & fler & fler









mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 141 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-02 22:43



Bookmark and Share


  Koloristen
Folk, stå upp - och storm bryt lös!
2020-09-03
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP