Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fönstet utåt

Ser ut mot regn tunga moln.Tystnaden är total

igår något annat

Kraven över att inte göra rätt

Får inte andas pressen stressen drar genom rummet

Du mot alla

ensamhets känslan kommer hastigt över dig

Ser utåt i fönstret alla går förbi

Stirrar släpper inte blicken

Tankarna mal i huvudet

Detta är så fel

Prövar hantera situtionen

Finna ett lugn i allt

Fönstret utåt vinden drar kallt

Längtar tillbaka till huset

Skulle aldrig rest....




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 99 gånger
Publicerad 2020-09-02 21:50



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Smärtsamma tankar fyller din dikt...
Vill trösta!
2020-09-02
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP