Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Avstängd

Saknar din nakna röst
de stunder
den inte fyller mig
när jag inte kan fylla upp
mig själv
så fyll på glaset

du är alla vackra röster
med smärta och lust
kan tillfredsställa allt
du behöver
trots att jag är kapad
från halsen och ner

men din röst slinker ner
genom min svarta ryggmärg
som honung till det innersta
dit jag inte når
jag är avstängd
kan inte känna smärta

men mitt huvud fungerar bra




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-04 00:17



Bookmark and Share


  SatansSon
Du har en vacker röst. Drömde förresten imorse att jag tränade karate fick lära mig att man lättast oskadliggör en fiende om man slår hennpå levern det och i solarplexus
2020-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP