Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kanske något naggade i kanten

Sopar ihop löven som fallit på trappan

Resterna av gårdagens vind

 Alltjämt gröngula i färgen

Men innom kort kommer jag få se

En hel färgpalett av nyanser

Stora vackra eller naggade i kanten

Kommer de alla att vara en del

I det täcke naturen skapar

För att skydda sina rötter mot kylan

 




Fri vers av Maria Sundelin VIP
Läst 111 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-04 07:44



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Fin text med höstkänsla!
2020-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Maria Sundelin
Maria Sundelin VIP