Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sia

Jag vet att vi kommer vara bra


Vi kommer försvinna in i varandra


Våra själar kommer omslingras


Och vi kommer älska




Fri vers (Fri form) av Songbird VIP
Läst 185 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2020-09-13 10:09



Bookmark and Share


  Ola Rydberg
Härligt hoppfullt
2020-09-16
  > Nästa text
< Föregående

Songbird
Songbird VIP