Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Netas födelsedag


Tänder ett ljus under tystnad




Med blandade känslor i mitt modershjärta

tänder jag ett ljus under tystnad

samlar tankarna och tänker på min dotter

ledsen över att hon inte är

glad över att hon har varit




Fri vers (Fri form) av Marita Ohlquist VIP
Läst 223 gånger och applåderad av 22 personer
Publicerad 2020-09-03 11:59



Bookmark and Share


  lila fjäderblomman VIP
Berör. Stor kram
2020-09-04

  Olof Lagerhorn VIP
Ord om sorg, saknad och
kärlek som berör.
2020-09-04

  Elinor Sörensson VIP
Fin och berörande minnesstund.
2020-09-04

  Nils-Robert
En sorgens dikt. Så tungt att bära.
2020-09-04

  Lehva VIP
En text så full av vemod. Beklagar så din saknad.
2020-09-03

  Magica VIP
Berörande. Kram!
2020-09-03

  överlevaren VIP
Berörande stund av sorg och saknad!
2020-09-03

  Respons VIP
Naket och ärligt om sorgen!
2020-09-03

    Elisabeth Nilsson VIP
I sorgens smärta hittar du ändå glädjen över minnet av din dotter. Fint skrivet!
2020-09-03

  Niliboy
Så fint. Å sorgen å eftertanken lämnar oss aldrig!
2020-09-03

  Öknens Ros VIP
I varmt minne bevarad.
2020-09-03

  Blomma-Stjärna VIP
Du berör oss i hjärtat med din moderssorg som även rymmer glädje
över att din dotter har varit och skänkt dig många fina minnen som du inte kan tillåta sorgen att skymma!
2020-09-03

  Sparvögat VIP
Ett ljust minne att i hjärtat bevara i stor sorg...
Du berör.
Kramar
2020-09-03

  Solweig Jansson VIP
Dina texter förmedlar en kärlek som blivit vän med sorgen men har besegrat bitterheten !
2020-09-03

  Maria Sundelin VIP
Känslosamt
Kramar
2020-09-03

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
Så oerhört svårt, den största förlusten...
Kram!
2020-09-03

  Feliaxel VIP
Berörande läsning
2020-09-03

    ej medlem längre
Du skriver om det svåraste av det svåra i att förlora ett barn på ett sätt som berör. Trots all smärta, vilket ljus av liv, värme och villkorslös kärlek hon lämnar kvar!
2020-09-03
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP