Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förkolnad

Hjärtat gråter och blöder på samma gång 

Tårarna på kinderna syns inte längre 

Sen en tid har sorgen krupit sig inåt 

Känslan av hur själen krakelerar 

Den spricker sakta bit för bit

Ett outhärdligt läte av ett krossat väsen

Du finns där men ändå inte

Så många försök för att få respons

Bortkopplad från ditt liv utan att förstå 

Ett ständigt givande har tömt mig helt

Så förd bakom ljuset för visionen var vi

Saknaden kanske blir lättare med tiden 

känslorna bleknar liksom minnena

Jag kan bara hoppas du inte sörjer mig

Vännen har du förlorat, det är för sent

Det som kunnat blivit något vackert 

Allt är forkolnat och mörkt som sinnet

Som en storm som sveper in och tar allt 

Kvar blir tystnaden, som en ny chans ges

Att bygga om allt från början 

Välja en ny väg mot ett nytt mål




Fri vers (Fri form) av Kaffedivan
Läst 146 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-03 22:07



Bookmark and Share


  Kaffedivan
Tack! :)
2020-09-04

  mare VIP
Stark talande text
mycket känslor
i omlopp
2020-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Kaffedivan
Kaffedivan