Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inte alla män (Min klimatkamp 3/9)

Jag har just lyssnat på ett program på Vetenskapsradion med rubriken: Maskulina normer - en fara för klimatet.

Studier har visat att majoriteten av personer med klimatförnekande åsikter är män.

Om de maskulina normerna är farliga för klimatet skulle en lösning kunna vara att man omdefinierar vad som är maskulint. Det är inte svaghet att ta hand om planeten, utan omsorg borde vara ett tecken på styrka.




Övriga genrer av Aloisia VIP
Läst 97 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-03 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Aloisia
Aloisia VIP