Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Klokdocka

Hon väntar på tårarna
som inte gråtits på tusen år
de som borde runnit
på riktigt
från djupet
av hennes avstängda väsen

troligen finns hon inte
förmodligen är hon
en AI med perfekta svar
kan säga varje ord
på rätt sätt
i rätt sammanhang

vet allt om klokhet
den är hennes doft
hennes essens
lirkar på
det rostiga brunnslocket
kommer hon att drunkna
eller torka in?

hon bockar och ler
och ler





Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-11-17 19:49



Bookmark and Share


  Annie b'larsson VIP
Mycket fin bild!
2020-11-25

  SatansSon VIP
JAG SKRIVER UNDER PÅ SOLSTRÅLES KOMMENTAR.
2020-11-18

  Solstrale VIP
Bra liknelse / metafor för människans också vara i den stora skara... Artificiell Intelligens kanske så det känns? ...
2020-11-17
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP