Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Sommaren går mot sitt slut

 

Sommaren går mot sitt slut. Allting byts ut, Hösten är här igen . Det var inte så längesen. Jag bar ut bord och stolar och lät allt börja gro. Nu viner vinden i mina kjolar och frosten är här igen. Allting vissnar ner förbereder sig för vila. Snart kommer den första snön. En kyla sänker sig. Det är kallt inombords. Virar sjalen runt de frusna benen. Värmer mig i brasans sken.




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-04 08:07



Bookmark and Share


  Kajan VIP
En väldigt fin text, lite ovanlig på bra sätt.
2020-09-05

  Annie b'larsson VIP
Tycker det är så sorgligt med hösten. Börjar bli som min mamma. Tror det hänger ihop med hur mycket man älskar naturen. Min mor var en suverän trädgårdsmästare och älskade hålla på i trädgården.

Du borde skriva mer prosapoesi.
2020-09-04

  Feliaxel VIP
Ju längre in på hösten vi kommer desto närmare våren vi är och vi får bära ut möblerna igen
2020-09-04
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP