Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det bor poesi i innersta tysta rum

Att skriva poesi i ett vildvuxet landskap
känns inte så inspirerande för pennan
så mycket som är i vägen för att den ska
kunna skriva ut dikter som handlar om
hud mot hud smekningar kyssar i överflöd
allt för mycket ogräs växer upp nästlar sig in
kväver poesins njutningar glädjeämnen
men inom gror längtan stark att en dag
kommer den formulera vackra ljuva rader
det vilar hemligheter i djupet av själ
glödande texter som slumrande väntar in
att bli väckt & få sträcka ut sina nykläckta vingar
flyga iväg fri sprida sina budskap som väcker lust
det bor poesi i innersta tysta rum
pennan står redo att avslöja innehåll
lyssnar in när den ska börja skriva








mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-09-04 09:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP