Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Härifrån och därifrån

 

Drömmen är inte mogen än

Tvinga inte den till friheten än

Du kommer att ångra sig sen

 

Ditt hem är din viloplats

Hemfrid

Gör inte av ditt hem till ett helvete

 

Barnsligheten och leken är oskyldiga

En drömvärld och fantasi

Gör inte av leken till en pedofillek

 

Känslan är ett bränsle

Energy

Bränn ej den för ingenting

 

Det sägs att orden är makt

Symboliskt

Använd ej den som ett vapen att döda, håna andra

 

Tänk inte alltid positiv

Positiv gör slut på orken och modet

Ensamheten är dödlig

 

Ditt val är ditt ansvar

Och om du har valt fel

Kasta inte skulden på någon annan

 

Politiken är en dödligt gift

Politikerna förgiftar samhället med olika budskap

Samhället förgiftas totalt och dödar varandra

 

Är du mogen?

Är du färdigt mogen?

Gör inga grova dumheter som jag själv gjort i livet!

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 117 gånger
Publicerad 2020-09-04 10:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP