Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I längtan under vimmelsky


Sjung mig

en nyckelpiga

på ett blomster


Sänd mig

en strävansmild

äng av tankar


Tänk dig

vind som mediterar

i solton


Kliv sen in

här under vimmelskyn

och längta tillbaka




Fri vers (Fri form) av BenGust VIP
Läst 368 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-09-04 10:47



Bookmark and Share


  Solweig Jansson VIP
Får mig att minnas när jag som barn var en självklar, och förundrad, del av naturen. Ett underbart sinnestillstånd . . .
2020-09-05

  Pia Laurell (fd Kal Wallin)
En vacker, längtansfull och fantasifull text!
2020-09-04

  Elinor Sörensson VIP
"Vimmelskyn". Ett nyord jag
bara älskar. Och vill kliva in
under.
I sin helhet en underbart
sjungande text. Så bra!
2020-09-04

    Lena Staaf VIP
Vackert, förhoppningsfullt och samtidigt lite vemodigt. Vackert!
2020-09-04

  Lena Själsöga Keijser
berörande
vackert
innerlighet
2020-09-04
  > Nästa text
< Föregående

BenGust
BenGust VIP