Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Uppklarning


Lyssnar till
ett lätt trummande
mot rutan
och väggurets puls

Ser talgoxen hänga
upp och ner därute
och picka
ur tuijabuskens
fröställningar

Fläckvis har asfalten
nere på gatan
börjat torka upp

Nu när regnet sen en tid
tagit paus
ja, nästan upphört helt

Och bara enstaka droppar
bildar rinnande mönster
över fönsterglasets
annars så klara yta




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 101 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-04 10:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP