Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Stilla i solen och vinden

Stilla i solen och vinden
På platsen där du står
Se dig omkring
Pausa drömmar om fjärran ställen
I din närhet finns allt
Allt och mer finns att finna

Stilla i solen och vinden
Njut av platsen där du står
Din lycka och välgång
Finns här och endast här

Stilla i solen och vinden
Gräv där du står




Fri vers av Machete Man
Läst 132 gånger
Publicerad 2020-09-04 12:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Machete Man
Machete Man