Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


PÅ KANT MED HÖSTKANTEN

Jag kom på kant med höstkanten

som tagit sommaren i från mig

Hon som såg ut som oktober kom

men hon var ingen amason, nej

Bara en färg och lite till

men jag förblev obesegrad

Jag kom på kant med höstkanten

Men jag är inte belägrad

 

 

LARZ GUSTAFSSON 4/9 2020




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 164 gånger
Publicerad 2020-09-04 14:45



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Snart kommer sommaren igen. Och värmen likaså. Håll ut. Bara några månader kvar.
2020-09-07

  Niliboy
Jag väntar på höstens färger å svalka mår inte så bra i värmen, har svårt att andas! Sen kommer den härliga vintern! Det du Larz!
2020-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP