Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Inkomster vs Utgifter

Sjukersättning, Sjukpension, Pension, Aktivitetsstöd, A-kassa, Ekonomisk bistånd. Allt från flera tusen till några futtiga hundralappar. Fantasi summorna flödar på ett oskrivet word dokument snyggt uppställt. Nu ska det skrivas ut på papper, skickas till alla myndigheter för att betalas ut till oss medborgare. Hyra, El, medlemsavgifter .... -Det gapar tomt i mitt kylskåp och i skafferiet.... Reklam på teve , låna pengar ??! Ja vilken bra idé, eller spela på kasino få vinsten insatt på ditt konto med en gång . Wow vilken bra lösning! Resultat inte blev det bättre .... skuldsanering i fem år... tack för det när jag satt med tomt kylskåp och skafferi.




Fri vers (Fri form) av Carmen Sjögren
Läst 120 gånger
Publicerad 2020-09-04 16:19



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando
arbtsplikt för män samt hög mansskatt för män

pengarna bör gå till kvinnor i alla åldrar så att ni blir ekonomiskt oberoende.

Så bör det va.
2020-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Carmen Sjögren