Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Francois de Sales i skrivartagen!


Den töntige poeten!

Själv säger jag att

jag skriver dikter

dikter där ofta

tron får plats

men när yrseln

kommer är jag

helt förlorad.

Då förmår jag

inte skriva

inte ens ett

töntigt alster!

Hjälp mg Herre!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 179 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-04 17:24



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Så är det även för mig.
2020-09-12

    Lena Staaf VIP
Du skriver fint, inte töntigt. Man behöver skriva både om det ljusa och det svåra
2020-09-05

  Marita Ohlquist VIP
Förstår att det känns tungt och svårt när yrseln påverkar livet, önskar dig snabb bättring!
2020-09-04

    Elisabeth Nilsson VIP
Orden kommer ska du se, när yrseln försvinner.
2020-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy