Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En öppning i trädet

Som trädstock 

i marken vuxit sig stark

Snirklar grenerna sig runt klamrar

sig fast i skogen dunge

med sitt fäste av den täta skogen

vinden blåser bort alla löven

singlar sakta ned

ett löv för styrka

ett löv för mod

och sista lövet en längtan om kärleken

I öppningen av trädet som

stått trofast där år efter år

  vinden  viskar ta mig till topps

och låt mig visa utsikten

och väntan att bara vara där...

Det kommer en ny dag

då träden ska blomstra ut

med vackert skott i morgonens gryning

Det kommer en ny vacker dag.......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-04 18:18



Bookmark and Share


  Sparvögat VIP
Vackra ord om skogens skönhet...
2020-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP