Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Väck upp

Väck upp alla känslor som bor i kroppen

Glädje spira ge dagen ny mening

Sorgen läggs under mattan

Dansa genom rummet

ett steg fram ett steg bak

Uppmuntra vara klar för nästa dag

Förväntan glädja någon

göra dagen varm och innehållsrik

Spelar på strängar

En melodi lev ta vara på stunden här och nu

Väcks upp till en tid av hoppfullhet......




Fri vers av Fjellhuldra VIP
Läst 96 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-04 18:27



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Härlig och lustfylld dikt.
2020-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Fjellhuldra
Fjellhuldra VIP