Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bäst före datum: innan jag går sönder

idag tog jag två mjölk istället för en när jag handlade
Malin sa varför tar du två den ena kommer ju hinna bli gammal
då började jag gråta
mitt på Ica maxi
för jag visste ju att du inte kommer vara hos mig längre & dricka upp den

men jag köpte två ändå
om du skulle ringa
dom ligger hemma hos mig och väntar på dig
precis som jag

(snälla ring innan 2020-09-11
jag vill inte behöva hälla ut den)




Fri vers av elvira.V
Läst 133 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-09-04 20:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

elvira.V