Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Min längtans skogsväg

Bortom mig
i väster
slöglider molnen
långsamt förbi

Jag står stilla på
min längtans skogsväg
Mörkret sänker
sin hjärtemantel

Omsluter mig
med sitt sammetspansar
Skyddar mig mot
vindens hjärtefrost




Fri vers (Fri form) av Elinor Sörensson VIP
Läst 144 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-04 20:57



Bookmark and Share


  Kajan VIP
Närmast andaktsfull ögonblicksbild, och samspelar med fin bild.
2020-09-05

  BenGust VIP
Fin molnkomposition inramad av litet grenverk. Och nya ord att ta till sig.
2020-09-04

  Ulf D VIP
Ett fint fynd här "slöglider".
2020-09-04
  > Nästa text
< Föregående

Elinor Sörensson
Elinor Sörensson VIP