Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


försvarslös

Inför dina ögon försvarslös
väljer att se ner
blicka blått bort
du kan förtrolla mig
annars

om din blick som i magi
möter min
är jag bortom räddning
försvarslöst fall

för varje möjlig blick
en vällustig flykt
min blick börjar slå
som hjärtat som brustit
var det kanske igår?

försvarslöst
har jag blivit sårad förr
för om du ser mig
som den du vill
att jag ska vara
lockar du mig
in i fördärvet förälskelse
jag ger dig allt
du vill ha av en jasägare

den nya försvaret
är att undvika ögon
som dina




Fri vers av Karin Jungå c/o Vemod VIP
Läst 244 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-09-05 00:22



Bookmark and Share


  SatansSon
vet en kille här på boendet som inte står ut med att möta folks blickar. han är det synd om.
2020-09-05

  Lottie Ålhed VIP
Vacker skildring av sårbarhet och försvar.
2020-09-05

  Annie b'larsson VIP
Så bra du förklarar. Och bilden, fantastisk!
2020-09-05
  > Nästa text
< Föregående

Karin Jungå c/o Vemod
Karin Jungå c/o Vemod VIP