Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tribuldetsicum





Den silverliknande ampullen
För fredlig samlevnad och
med det krångliga namnet

för människor att inta över
hela vår jord



Men
Hur ska det då gå för
Krigsindustri.Militär
Vapenkrämare.

De ser nog helst till
Att den fredsamverkande
medicinen

Ej
kommer ut på marknaden





















Fri vers av Sefarge VIP
Läst 94 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2020-09-06 09:45



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Om man inte har en egen arme så har man snart någon annans
Mao Zedong
2020-09-06

    Lena Staaf VIP
Ja den vore ett hot mot dem som tjänar på den nuvarande (o) ordningen.
2020-09-06
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP