Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oleander

 

 

om jag så dig gav

en ros så röd

med doft så klar

kanske jag nådde fram

till ditt hjärta

låt mig öppna det

smeka din ebeholtsvita hud

som doftar av oleander

med kärleksfulla ord

blir min väg då öppen

att möta ditt ljuva skratt

en önskan jag dig ger

en gåva av mig själv

så tag emot min kärlek

smek min längtande själ

ty den är full av

av hela dig

 




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2020-09-04 23:16



Bookmark and Share


  Evelyn Falk Möller VIP
Smäktande längtan efter kärlek och närhet. Att att få höra till... någon
Vacker och mycket berörande dikt.
2020-09-04
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP